Verhuren

Onze formule

U overweegt uw woning te verhuren? 072wonen bemiddelt in alle soorten huurwoningen. Of u nu een studio wilt verhuren, een appartement, een eengezinswoning of een vrijstaande villa, wij helpen u graag!

Er zijn talloze mogelijkheden om uw woning te verhuren; denkt u bijvoorbeeld aan verhuur voor kortere of langere periode, gestoffeerd of gemeubileerd? Met onze ruime expertise kunnen wij u altijd van een passend advies voorzien.

Via onze eigen website, via talloze andere websites of via ons uitgebreide relatienetwerk vinden wij in bijna alle gevallen de juiste huurder voor u.

072wonen werkt met professionele medewerkers om zo een optimale en klantgerichte service te waarborgen. Kwaliteit en snelheid zijn onze sleutelwoorden; u wilt immers geen onnodige leegstand van uw woning.

Adviesgesprek

Uw woning is u veel waard, bij 072wonen begrijpen wij dat. Om u goed te kunnen adviseren maken wij graag een afspraak met u bij de betreffende woning. Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek worden de mogelijkheden en voorwaarden voor de verhuur van uw woning besproken. Ook brengen wij u een advies uit over de huurprijs.

Uw woning online

Als u ons na het adviesgesprek opdracht geeft uw woning te verhuren, komen wij bij u langs voor de daadwerkelijke opname van de woning en voor het maken van foto’s. Daarna nemen wij uw woning op in ons bestand.

Zodra uw woning online staat op de website van 072wonen wordt uw woning automatisch ook gepubliceerd op vele tientallen andere websites zoals bijvoorbeeld: www.funda.nl

Zodra een geschikte kandidaat gevonden is, maken wij een afspraak met u voor een bezichtiging. Wij komen dan samen met de kandidaat uw woning bezichtigen. Dit kunnen ook meerdere kandidaten zijn. Als een kandidaat wil huren en u gaat akkoord met de huurder, dan gaan wij ermee aan de slag. Voldoet de voorgestelde huurder niet volledig aan uw verwachtingen, dan zoeken wij natuurlijk verder naar een geschikte kandidaat.

Als u wel akkoord gaat met de kandidaat onderhandelen wij namens u over de huurprijs, ingangsdatum en beoogde periode. Na de overeenstemming hierover doen wij eerst een grondige screening van de huurder, daarna maken wij een huurovereenkomst op maat en verzorgen de ondertekening daarvan.

Als laatste verzorgen wij de in- en uitcheck inclusief uitgebreide rapportage. Hierbij worden foto’s genomen van de staat van de woning, de meterstanden en het aantal te overhandigen sleutels wordt vastgelegd.

Afspraak maken