Verhuren

Onze formule

U overweegt uw woning te verhuren? 072wonen bemiddelt in alle soorten huurwoningen. Of u nu een studio wilt verhuren, een appartement, een gezinswoning of een luxe villa, wij helpen u graag!

Er zijn talloze manieren om uw woning te verhuren; denkt u bijvoorbeeld aan verhuur voor kortere of een langere periode, gestoffeerd of gemeubileerd? Met onze ruime expertise kunnen wij u altijd van een passend advies voorzien.

Met een eigen website, via talloze andere websites of via ons uitgebreide relatienetwerk vinden wij in bijna alle gevallen de juiste huurder voor u.

072wonen werkt met professionele medewerkers om zo een optimale en klantgerichte service te waarborgen. Kwaliteit en snelheid zijn onze sleutelwoorden; u wilt immers geen onnodige leegstand van uw woning.

HUURCHECK, Veilig & Verantwoord Verhuren! 

 Als VBO makelaar maken wij gebruik van HUURCHECK. Deze applicatie is voor makelaars ontwikkeld en biedt een totaal oplossing met alle tools in één systeem om uniforme, kwalitatieve en veilige verhuurtransacties te realiseren. 
HUURCHECK bewaakt als onafhankelijk validatie instituut de kwaliteit van verhuurtransacties. Makelaars onderscheiden zich door een optimale dienstverlening en (ver)huurders genieten van veilige verhuurtransacties zonder zorgen achteraf.
HUURCHECK geeft de makelaar inzicht in naleving van de huurwetgeving, de zorgplicht en in de verhuurveiligheid.

Adviesgesprek

Uw woning is u veel waard, bij 072wonen begrijpen wij dat. Om u goed te kunnen adviseren maken wij graag een afspraak met u bij de betreffende woning. Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek worden de mogelijkheden en voorwaarden voor de verhuur van uw woning besproken. Ook brengen wij u een advies uit over de huurprijs.

Uw woning online

Indien u ons na het adviesgesprek opdracht geeft uw woning te verhuren, komen wij bij u langs voor de daadwerkelijke opname van de woning en voor het maken van foto’s. Daarna nemen wij uw woning op in ons bestand.

Zodra uw woning online staat op de website van 072wonen wordt uw woning automatisch ook gepubliceerd op vele tientallen andere websites zoals bijvoorbeeld: www.funda.nl , www.vbo.nl , www.pararius.nl. Dit verhoogt uiteraard de verhuurbaarheid van uw woning.

Zodra een huurder op uw woning reageert zal 072wonen een afspraak met u maken voor een bezichtiging. Wij komen dan samen met de kandidaat uw woning bezichtigen. Indien de kandidaat wil huren en u heeft een goed gevoel bij de huurder, dan kunnen wij over gaan tot bemiddeling. Voldoet de voorgestelde huurder niet volledig aan uw verwachtingen, dan zoeken wij natuurlijk graag verder naar een geschikte kandidaat.

Als u wel akkoord gaat met de kandidaat bemiddelen wij namens u over de o.a. de huurprijs en beoogde periode. Bij overeenstemming hierover doen wij eerst een grondige screening van de huurder, daarna maken wij een huurovereenkomst op maat en als laatste verzorgen wij de in- en uitcheck inclusief rapportage.

Beheer

Naast de verhuur van uw woning, kunt u er ook voor kiezen om uw woning te laten beheren door 072wonen. Wij kunnen voor u het technische en financiele beheer doen en u hiermee ontzorgen.
Neem voor meer informatie over het beheer van uw woning contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek!

Download hier onze verhuurbrochure: 

Verhuurderbrochure 072wonen

VBO algemene consumentenvoorwaarden