Verhuren

Onze formule

U overweegt uw woning te verhuren? 072huren bemiddelt in alle soorten huurwoningen. Of u nu een kamer wilt verhuren, een appartement, een gezinswoning of een luxe villa, wij helpen u graag! Met een eigen website, via talloze andere websites of via ons uitgebreide relatienetwerk vinden wij de juiste huurder voor u.

Er zijn talloze manieren om uw woning te verhuren; denkt u bijvoorbeeld aan verhuur voor kortere of een langere periode, gestoffeerd of gemeubileerd? Met onze ruime expertise kunnen wij u altijd van advies voorzien.

Met een eigen website, via talloze andere websites of via ons uitgebreide relatienetwerk vinden wij in bijna alle gevallen de juiste huurder voor u.

072huren werkt met professionele medewerkers om zo een optimale en klantgerichte service te waarborgen. Kwaliteit en snelheid zijn onze sleutelwoorden; u wilt immers geen onnodige leegstand van uw woning.

HUURCHECK, Veilig & Verantwoord Verhuren! 

 Als VBO makelaar maken wij gebruik van HUURCHECK. Deze applicatie is voor makelaars ontwikkeld en biedt een totaal oplossing met alle tools in één systeem om uniforme, kwalitatieve en veilige verhuurtransacties te realiseren. 
HUURCHECK bewaakt als onafhankelijk validatie instituut de kwaliteit van verhuurtransacties conform het ‘vier ogen principe'. Makelaars onderscheiden zich door een optimale dienstverlening en (ver)huurders genieten van veilige verhuurtransacties zonder zorgen achteraf.
HUURCHECK adviseert bij elke verhuurtransactie van de makelaar op naleving van huurwetgeving, zorgplicht en verhuurveiligheid en genereert van elke verhuurtransactie een rapportage t.b.v. de opdrachtgever die inzicht verschaft in de wijze waarop de verhuurtransactie tot stand is gekomen. Een medewerker van HUURCHECK toetst onafhankelijk of de werkzaamheden van de makelaar voldoen aan de eisen van zorgplicht, huurwetgeving en verhuurveiligheid.
Verhuurders ontvangen daarvan een eindrapportage van HUURCHECK met een verslag over het uitgevoerde screeningsonderzoek van de makelaar, een samenvatting van het totale verhuurdossier en het advies van HUURCHECK.

Huurcheck Garantie, de verhuurdersverzekering voor €15,- per maand

HUURCHECK geregistreerde makelaars bieden u een compleet verzekeringsproduct aan waardoor u als verhuurder beschermd bent voor €50.000,- tegen alle materiële schade aan uw verhuurde woning. De garantie vergoedt alle schade aan uw woning en inboedel plus de juridische kosten bij uitzetting tot aan de schoonmaak van de woning, bij schade veroorzaakt door illegale huur zoals hennepteelt, onderhuur en de zogenaamde stromanconstructies.
Maar onder de dekking valt ook schade aan de woning en inboedel door onzorgvuldig gebruik van de huurder wanneer er een geschil optreedt bij de eindoplevering zoals bijvoorbeeld schade aan kasten, wanden of parketvloer etcetera.

Adviesgesprek

Uw woning is u veel waard, bij 072huren begrijpen wij dat. Om u goed te kunnen adviseren maken wij graag een afspraak met u bij de betreffende woning. Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek worden de mogelijkheden en voorwaarden voor de verhuur van uw woning besproken. Ook brengen wij u een advies uit over de huurprijs.

Uw woning online

Indien u ons na het adviesgesprek opdracht geeft uw woning te verhuren, komen wij bij u langs voor de daadwerkelijke opname van de woning en voor het maken van foto’s. Daarna nemen wij uw woning op in ons bestand.072huren

Zodra uw woning online staat op de website van 072huren wordt uw woning automatisch ook gepubliceerd op vele tientallen alternatieve websites zoals bijvoorbeeld: www.funda.nl , www.vbo.nl , www.pararius.nl. Dit verhoogt uiteraard de verhuurbaarheid van uw woning.

Zodra een huurder op uw woning reageert zal 072huren een afspraak met u maken voor een bezichtiging. Wij komen dan samen met de kandidaat uw woning bezichtigen. Indien de kandidaat wil huren en u heeft een goed gevoel bij de huurder, dan kunnen wij over gaan tot bemiddeling. Voldoet de voorgestelde huurder niet volledig aan uw verwachtingen, dan zoeken wij natuurlijk graag verder naar een geschikte kandidaat.

Als u wel akkoord gaat met de kandidaat bemiddelen wij namens u over de o.a. de huurprijs en beoogde periode. Bij overeenstemming hierover doen wij eerst een grondige screening van de huurder, daarna maken wij een huurovereenkomst op maat en als laatste verzorgen wij de in- en uitcheck inclusief rapportage. Eventueel kunnen wij het gehele beheer doen, zowel financieel als technisch.

Download hier onze verhuurbrochure: 

 Verhuurderbrochure 072wonen

Hier vindt u onze Algemene Bemiddelingsvoorwaarden:

Algemene Bemiddelingsvoorwaarden Verhuurder 072huren.pdf