Beheer

Naast onze bemiddelingsfunctie behoort beheer van woonruimte tot onze kernactiviteiten. Als eigenaar van woonruimte kunt u het beheer uitbesteden aan ons  Bijvoorbeeld wanneer u woonruimte wilt verhuren zonder de daarbij behorende rompslomp, of wanneer u als verhuurder in het buitenland verblijft.

Onze beheertaak bestaat uit het incasseren van huur, het behandelen van klachten, het zorgdragen voor technisch onderhoud en de daaruit voortvloeiende beslommeringen.

Financieel en commercieel beheer

De huur van de woonruimte wordt door ons geïnd en zal iedere maand, op de eerste werkdag, naar uw rekening worden overgemaakt.

Wij hebben als taak ervoor te zorgen dat de huur door de huurder op tijd wordt betaald. Bij te late betaling wordt in eerste instantie een herinnering, en na veertien dagen een aanmaning gestuurd. Als de huurachterstand meer dan een maand bedraagt zal na overleg met u door ons een incassobureau worden ingeschakeld.

Als de huurder de huur opzegt gaan wij uiteraard weer zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe passende huurder.

Technisch beheer

Eventuele klachten over het onderhoud of storingen worden door ons snel en vakkundig opgelost. Indien gewenst schakelen wij hiervoor onze eigen klussendienst in. U kunt het probleem uiteraard ook zelf oplossen.

Wij kunnen u dus volledig ontzorgen bij verhuur van uw woning(en).

Afspraak maken