Beschrijving

***LET OP: uw bezichtigingsaanvraag wordt alleen in behandeling genomen na ontvangst van een ingevuld aanvraagformulier! Meer informatie vindt u onderaan deze tekst.***

TE HUUR een leuk tweekamerappartement in het centrum van Callantsoog. Dit gezellige dorpje ligt 25 km ten noorden van Alkmaar en naast het strand. Het appartement is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde in een keurig appartementencomplex van 17 appartementen. De ligging is uniek, tegen het Dorpsplein,  aan de achterzijde liggen de duinen en de toegang naar het strand ligt op 100 meter! Het appartement ligt aan de voorzijde op de eerste etage en in het gebouw is een lift aanwezig.

Indeling: u komt binnen via de gang in de lichte woonkamer met dubbele tuindeuren naar het terras. Er is een slaapkamer aan de achterzijde. De open keuken is voorzien van keramische kookplaat met een afzuiger.  De badkamer is voorzien van douche, wastafel, zwevend toilet en wasmachineaansluiting. Er is een lift aanwezig en u kunt een eigen parkeerplek huren in garage ander het complex. Er is geen berging aanwezig.

Het appartement is gebouwd in 2007 en is zeer energiezuinig: vloerverwarming gaat d.m.v.  een luchtwarmte pomp, welke koelt in de zomer. 
Het gehele  complex is gasloos, warmwater gaat via een elektrische boiler en het Energielabel is A.

Bijzonderheden: 
- De huurprijs is EXCLUSIEF servicekosten (110 euro per maand);
- De huurprijs is EXCLUSIEF elektra, water, kabel-tv en internet;
- Een eigen parkeerplaats in de garage kost (55 euro per maand;
- Minimale huurperiode betreft twaalf maanden;
- Waarborgsom bedraagt 1000 euro;
- Geen kinderen en niet roken.

Bent u op zoek naar een leuk appartement op loopafstand van het strand? Reageer dan snel!

***Procedure: U kunt zich inschrijven via ons aanvraagformulier wat u vindt op onze op onze website www.072wonen.nl in het menu bovenaan de homepage. Wij beoordelen dan of u in aanmerking komt, daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing.***

Kenmerken