Beschrijving

WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS DE INSCHRIJVING GESLOTEN

TE HUUR in Alkmaar dit leuke tweekamerappartement. Het appartement is gelegen op een gunstige locatie nabij stadscentrum, A9, Alkmaarder Hout en een supermarkt. Het appartement ligt op de tweede en hoogste etage van een kleinschalig complex dat een aantal jaren geleden is gerenoveerd en luxe is afgewerkt.

Indeling: Via twee trappen komt u binnen in de woonkamer met luxe open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Er is een slaapkamer en een badkamer. Deze heeft  een wastafelmeubel, inloopdouche, toilet en aansluiting voor de wasmachine. In het appartement ligt een mooie houten vloer en er is een klein balkon. Achter de woning is op de begane grond een eigen berging.

Bijzonderheden:
- De huurprijs is exclusief gas/water/elektra/tv en internet;
- De waarborgsom bedraagt één maand huur;
- Huisdieren zijn niet toegestaan;
- Beschikbaar voor 1 à 2 personen (koppel, niet geschikt voor situatie met kinderen).

Procedure: U kunt zich inschrijven via ons aanvraagformulier, wat u vindt onder 'brochures' op deze pagina en op onze website. Het ingevulde aanvraagformulier kunt u mailen naar info@072wonen.nl of langsbrengen op ons kantoor aan de Kanaalkade 16 in Alkmaar. Wij beoordelen dan of u in aanmerking komt, daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing.

Kenmerken