Rented

Rented: Helderseweg 15D 5, 1815 AB Alkmaar

€1,195 /mo €20.96/m2/mo
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, Apartment
Acceptance By 15 July 2024
Liveable area 57 m²
Status Rented

Description

***Procedure: U kunt zich inschrijven via ons aanvraagformulier, wat u vindt op onze website www.072wonen.nl, boven in het menu. Zodra wij dat ontvangen hebben beoordelen wij of u in aanmerking komt voor de woning, daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing.***

**LET OP, VLOER WORDT NOG GELEGD IN PVC (ZIE FOTO), KEUKEN WORDT NOG GEPLAATST EN VOORZIEN VAN ALLE BENODIGDE LUXE, ZIE FOTO'S**

Cascade wordt een echt micro-dorp, waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen, is het makkelijk om met iedereen in contact te staan. Er komt een speciale Cascade-app via Area of People, waarmee jij als toekomstige bewoner snel je buren kunt appen. Verder beschikt de Cascade over een goed bereikbare en veilige fietsenstalling, gemeenschappelijke dakterrassen en een gezamenlijke daktuin waar je naast je eigen balkon heerlijk buiten kunt zitten om de andere bewoners kunt ontmoeten voor een borrel of een buurt BBQ. En voor het ultieme woongemak worden er pakketkasten bij de ingang geplaatst, die ideaal zijn voor als je niet thuis bent om een pakketje aan te nemen. Cascade gaat de grootste groene gevel van Alkmaar krijgen! Met zoveel planten op én rondom het gebouw ontstaat er een soort natuurlijke airco. Al het groen reduceert CO2 en hittestress én draagt bij aan een hogere luchtkwaliteit.

In het centrum van Alkmaar woon je op een prachtige en dynamische plek. Je bent midden in de stad en leeft in een gloednieuwe omgeving in de buurt van het spoor, naast Station Alkmaar. Vanaf de Helderseweg loop je via de Victoriebrug naar de overkant van het water, waar je onder andere de VUE bioscoop en Podium Victorie vindt. Winkels en restaurantjes zitten op loopafstand in het gezellige stadscentrum. Koffietje doen of een terrasje opzoeken? Je bent er zo!

Stap binnen op de 3e verdieping en word verwelkomd door de entree - een hal met een meterkast en HVC-kast. Hier tref je ook de technische ruimte aan, compleet met een vloerverwarming verdeler, WTW-unit, wasmachine/droger aansluiting en nog wat extra ruimte voor het opbergen van spullen. De badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche en wastafel met spiegel (spiegel wordt nog geplaatst).

De grote slaapkamer aan de achterzijde met een royaal oppervlak van circa 16 m² en grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk lichtinval. Er is genoeg ruimte om eventueel voor een grote kledingkast.

Maar het hoogtepunt van dit appartement is ongetwijfeld de ruime woonkamer en keuken. Hier geniet je van een Deze unieke locatie biedt een prachtige omgeving om te ontspannen en te genieten van het dagelijkse leven. Daarnaast heb je nog de beschikking over een eigen grote berging en een privé parkeerplaats onder in de garage.

- Huurprijs is exclusief water, verwarming en elektra;
- Energielabel A++, volledig geïsoleerd;
- Loopafstand van NS-station Alkmaar Centraal;
- Servicekosten €20,- p/maand;
- Parkeerplaats verplicht mee te huren voor €100,- p/maand;

Features

Offer
Price €1,195 per month
Service costs €25 per month
Status Rented
Acceptance By 15 July 2024
Offered since 12 June 2024
Last updated 19 June 2024
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, Apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2024
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Composite
Isolations Full
Surfaces and content
Floor Surface 57 m²
Content 167 m³
External surface area storage rooms 7 m²
External surface area 7 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Outdoors
Location City centre
Residential area
Energy consumption
Energy certificate A++
Features
Number of parking spaces 1
Heating District heating
Floor heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Map

Close

Recently viewed